Verzenden en Retourneren

Verzenden en verzendkosten
 
De te verwachten levertermijn wordt na ontvangst van de bestelling aangegeven en eventueel in een koopovereenkomst vastgelegd.
Vertragingen welke buiten de schuld van WaterRower Benelux zijn ontstaan of die zijn ontstaan bij onze toeleveranciers en/of ontstaan door overmacht vallen buiten de verantwoording van WaterRower Benelux en kunnen tot langere levertijden leiden.
Als de levertijd langer dan 2 maanden bedraagt dan heeft de klant het recht de overeenkomst te ontbinden.
WaterRower Benelux heeft het recht het geheel in delen te leveren.
Verzendkosten per stuk* (b.v. WaterRower), inclusief verpakking en verzekering:
  36,00 EUR (incl. BTW): binnen Nederland
  51,00 EUR (incl. BTW): voor België
  62,00 EUR (incl. BTW): voor Luxemburg

  Afmetingen van een verpakte WaterRower.

 
* Verzendkosten voor andere producten, b.v. WeightWorkx of SlimBeam, op aanvraag.
Het recht van teruggave:
De klant heeft het recht om binnen 14 dagen te beslissen het toestel te behouden of terug te sturen. Binnen 14 dagen na ontvangst heeft de klant het recht om het toestel uit te pakken, te monteren en uit te proberen.
In het geval van retoursturen dient de klant ervoor te zorgen dat het toestel in zijn originele verpakking aan de vervoeder wordt overgedragen. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen 49,00 EUR (incl. BTW). Na ontvangst van het toestel, en na constatering dat deze in goede staat verkeerd, wordt het aanschafbedrag met aftrek van de retourkosten direct teruggestort.
 
Instructies voor het her-inpakken van de WaterRower zijn te vinden bijdownloads